بلاگ

انتخاب رشته در سال نهم

امروزه بسیاری از سایتها با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس ایجاد میشوند و یکی از مهمترین موضوعات در هر سایتی ، ترتیب قرار گرفتن و نمایش صفحات وردپرس به کاربران است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بعد از ایجاد صفحات مختلف سایت بخواهید ترتیب نمایش آنها به کاربر را تغییر دهید ما در این محتوا در مورد این موضوع با شما صحبت خواهیم کرد و نحوه تغییر ترتیب صفحات وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.در حالت کلی وردپرس به صورت پیشفرض صفحات مختلف سایت را براساس حروف الفبا و یا تاریخ انتشار آن صفحات مرتب میکند ولی با استفاده از پلاگین وردپرس میتوانید ترتیب صفحات سایت را اصلاح کنید و آن را براساس نیاز مخاطبین خود به هر صورتی که صلاح میدانید تغییر دهید.در ادامه محتواهای آموزش وردپرس در این محتوا ما به شما آموزش میدهیم که چطور میتوانید صفحات سایت وردپرسی خود را با استفاده از ویژگی drag & drop یا همان کشیدن و رها کردن تغییر دهید و آنها را با توجه به تحلیل خودتان از نیاز مخاطبین مجددا سازماندهی کنید و در ادامه نحوه سازماندهی مجدد صفحات سایت با استفاده از تغییر تنظیمات صفحات را به شما آموزش خواهیم داد.
  1. چطور در سال نهم انتخاب رشته موفقی داشته باشیم؟

    سال نهم پایه بسیار حساسی برای انتخاب رشته دانش‌آموزان است که در این ویدئو به طور ویژه به آن پرداختیم.
    ممکن است شما هم فکر کنید که کسب نمرات بالا در امتحانات آخر سال نهم، مساویست با پکیجی از تمامی رشته‌های تحصیلی و انتخابی موفق! البته، تا حدودی درست فکر می‌کنید! اما به این مساله هم توجه داشته باشید که هر چه تعداد گزینه‌ها برای انتخاب بیشتر باشد، انتخاب سخت‌تر است و دانش‌آموز مستعد و درس‌خوان استرس بیشتری برای انتخاب‌رشته خواهد داشت.
    دانش‌آموز در این سن، هیچ تجربه‌ای از یک انتخاب جدی و سرنوشت‌ساز برای زندگی تحصیلی و شغلی‌اش، ندارد و از طرفی ممکن است دچار استرس یا رقابتی احساسی شده و انتخابی نادرست داشته باشد.

    همچنین ممکن است دانش‌آموز در یک یا چند درس ضعیف عمل کرده و نتوانسته باشد که بالاترین نمره را کسب کند. او همواره نگران پکیجی از رشته‌های مجاز خواهد بود که از رشته‌های موجود در آن بی‌خبر است. این دانش‌آموز ممکن است خود را آماده‌ی انتخابی از سر ناچاری کرده و هیچ پیش‌فرضی در ذهنش نداشته باشد

  2. نقش والدین و مشاوره تا چه میزان در انتخاب رشته‌ی مناسب موثر خواهد بود؟

    حضور مشاور تا چه حد می‌تواند بر یک انتخاب رشته خوب تاثیرگذار باشد از جمله نکاتی است که به طور مشخص در این ویدئو به آن پرداختیم.
    در خصوص نظر والدین نیز باید به این مساله توجه داشت که هر پدر و مادری حق این را دارد که نگران آینده‌ی تحصیلی و شغلی فرزندش بوده و سعی در راهنمایی او برای انتخابی درست داشته باشد. این راهنمایی‌ها به میزان قابل توجهی در انتخاب رشته‌ی تحصیلی دانش‌آموز، تاثیرگذار خواهند بود.
    اما والدین نیز باید اطلاعات کافی داشته و تاثیرگذاری مثبتی را در برنامه‌ریزی تحصیلی فرزندانشان اعمال کنند تا در این مقطع حساس، دانش‌آموز با تکیه بر حمایت والدین و توانایی‌های شخصی خودش بتواند استرس و هیجان این انتخاب را از بین برده و تصمیماتی جدی بگیرد.

    مورد دیگری که همواره مطرح بوده، این است که استعداد دانش‌آموز و روحیات منحصر به فرد او چیزهایی نیستند که در قالب نمرات امتحانی آخر سال نهم، به صورت کامل و مشخص به او و والدینش نمایان شوند. برای این منظور نیز، مشاوره و آزمون‌های خاصی لازم است تا دانش‌آموز انتخابی موفق داشته باشد.

    پس بهتر است در نظر داشته باشید که نمرات امتحانی خوب در پایان سال نهم، توجه و حمایت والدین، مدرسه، معلمین و مشاوران تحصیلی، چیزهایی نیستند که به راحتی بتوان از آنها چشم‌پوشی کرد. اما نحوه‌ی چیدمان این عوامل در کنار هم را نباید فراموش کنید.

    به طور کلی برای انتخاب رشته‌ای موفق، باید پارامترهای زیادی را مورد توجه قرار داده و درصد مشارکت هر کدام را بدانید و بهتر است دانش‌آموز به جای استرس و یا رقابتی احساسی، این عوامل را تحت کنترل خود درآورده و با استفاده از درصد نفود هر کدام از این عوامل در انتخاب رشته‌ای موفق، اهداف خود را عملی سازد.

  3. چگونه دانش‌آموز در سال نهم، انتخاب رشته‌ی موفقی داشته باشد؟

    یک انتخاب رشته خوب می‌تواند ضامن موفقیت‌های آتی شما باشد در این مطلب تمام نکاتی را که برای یک انتخاب رشته موفق به آن نیازمند هستید را آورده‌ایم.
    به عنوان یک دانش‌آموز دبیرستانی و یا والدین یک دانش‌آموز، لازم است اطلاعات کافی از انتخاب رشته و عوامل موثر در آن داشته باشید.

    به همین منظور ویدئویی را برای شما تدارک دیده‌ایم که امیدواریم با تماشای آن، جواب تمام سوالات خود را گرفته و به بهترین شکل این مقطع حساس تحصیلی را از سر بگذرانید.

    آقای مهندس سلیمی در این ویدئو با تکیه بر دانش و تجربه‌ی خود، نکات ارزشمند و قابل توجهی را عنوان خواهند کرد. که امیدواریم به دقت به تماشای این ویدئو نشسته و با شرایط انتخاب رشته آشنا شوید.

    همچنین اگر انتخاب رشته کرده و بعد به هر دلیل پشیمان شده‌اید، باز هم نگران نباشید. چون راه حل مشکل شما برای تغییر رشته در ویدئوی دیگری با عنوان مراحل و قوانین تغییر رشته در دبیرستان چیست؟ مطرح می‌شود. امیدواریم با تماشای این ویدئوها گامی بزرگ در جهت موفقیت تحصیلی بردارید.

69 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • What i do not understood is in reality how you’re not actually much
    more neatly-liked than you may be right now. You’re so intelligent.
    You know therefore considerably in relation to this matter,
    produced me personally believe it from so many various angles.
    Its like women and men don’t seem to be involved until it’s one thing to
    accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding.
    All the time deal with it up!

  • It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog!
    I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS
    feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with
    my Facebook group. Talk soon!

  • Hey there would you mind letting me know which webhost you’re
    utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers
    and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable price?

    Thanks a lot, I appreciate it!

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات امضا